• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bidons bedrukken
Bidons bedrukken

Bidons en GreenDutch RVS drinkflessen bedrukken met logo of tekst?

Hieronder vindt u een select aanbod aan de beste bidons., waaronder de bekende Green Dutch bidons. Bidons zijn ideale reclamedragers. Ze hebben een groot drukoppervlak en worden vaak gebruikt tijdens bijvoorbeeld het sporten. Al deze bidons kunnen bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Producten

GreenDutch roestvrijstalen drinkflessen bedrukken, welke kleur kiest u?

Roestvrijstalen bidons zijn ideaal voor onderweg, werk, school, uw favoriete outdoor activiteiten en natuurlijk goed voor het milieu en uw omgeving! De bidons hebben een groot oppervlak waarop bedrukt kan worden en daarom ook een superleuk en handig product om te hebben met eigen bedrukking erop.

De roestvrijstalen bidons zijn erg gewild en dan voornamelijk erg populair bij de sporters en zijn dan vaak bedrukt met een sponsornaam of logo erop.

Het assortiment van GreenDutch is klein, maar met een goede reden, zodat u niet te lang hoeft te zoeken en makkelijk een keuze kan maken! De bidons kunnen worden bedrukt zoals u wil door een bestand toe te voegen aan uw bestelling. U kunt ook altijd contact opnemen met onze medewerkers en die helpen u met een goed hart verder.

Verschillende kleuren

Er zijn veel verschillende kleuren voor de roestvrijstalen bidons. Wij hebben dit gedaan, omdat u toch nog wel wat keuze heeft om te kiezen en eventueel te bedrukken als u dit wilt. De bidons zijn allemaal te verkrijgen in hetzelfde formaat (22cm x 6,5cm). Het formaat bestaat uit 600 ml inhoud en met een gewicht van 100 gram. Het aanbod is erg beperkt, waardoor de keuze voor u makkelijk wordt gemaakt. De bidons zijn stuk voor stuk gemaakt in Nederland en is 100% lekvrij. De bidons zijn al te bestellen vanaf 50 stuks en de prijzen zijn erg voordelig.

Nog wat redenen waarom u kunt kiezen voor de GreenDutch bidon:

  • Milieuvriendelijk alternatief voor plastic en aluminium flessen
  • Gemaakt van hoogwaardig 18/8, food-grade roestvrijstaal.
  • Heeft een karabiner om aan een rugzak of handtas vast te maken
  • Past in de meeste auto-bekerhouders
  • De GreenDutch drinkbidon is volledig veilig en non-toxic
  • Lekt niet en is geschikt voor alle koude dranken

Bidons bedrukken

Wil u de bidons laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft jarenlang ervaring met het bedrukken van deze roestvrijstalen bidons en zorgt ervoor dat ze met een mooie opdruk bij u aankomen. Alle bidons kunnen door onze drukkerij worden bedrukt. De bidons worden door middel van Lasergravure, Tamponprint of Rondzeefdruk bedrukt. De bedrukte bidons worden onbedrukt geleverd tussen de 1-3 werkdagen en bedrukt tussen de 5-8 werkdagen na goedkeuring van de drukproef.

Uw opdruk voor op de roestvrijstalen bidon kunt u zelf uploaden of naar ons opsturen via de mail. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met de proef, gaan wij ervoor zorgen dat de bidons bedrukt worden en worden verstuurd naar uw adres.

Certificaten van de GreenDutch bidons

GreenDutch-fbidons worden vervaardigd in een BSCI en SEDEX gecertificeerde fabriek. BSCI-certificering betekent dat het bedrijf werkt volgens een gedragscode die in het leven is geroepen om de arbeidsomstandigheden te verbeteren en SEDEX is een beveiligde onlinedatabase, evenals een supply chain management tool om ethische risico’s in wereldwijde logistieke ketens te identificeren, te beheren en te corrigeren. SEDEX betrekt alle onderdelen van de logistieke keten in het proces om verbeteringen en samensmelting van verantwoorde business praktijken door te voeren en informatie kunnen delen op vier pijlers: Arbeid, Veiligheid en Welzijn, Milieu en Business Ethiek.

GreenDutch bidons zijn FDA, LFGB en ASTM goedgekeurd om te worden gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Het fabricageproces vindt plaats conform ISO9001: 2008 Quality Management System.

 
********************************************************************************************************

Bidons bedrukken 

Bidons zijn ideale reclamedragers. Ze hebben een groot drukoppervlak en worden vaak gebruikt tijdens bijvoorbeeld het sporten. Vooral sportbidons zijn heel populair en worden vaak bedrukt met een logo. Ons assortiment is zo klein mogelijk, zodat u niet te lang hoeft te zoeken en makkelijk een keuze kan maken! De bidons kunnen worden bedrukt zoals u wil door een bestand toe te voegen aan uw bestelling. U kunt ook altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Verschillende modellen
Er zijn veel verschillende modellen bidons. Deze flessen zijn in een groot of klein formaat. Het grote formaat bestaat uit 750 ml inhoud en de kleine uit 500 ml inhoud. Het aanbod is erg beperkt, waardoor de keuze voor u makkelijk wordt gemaakt. De bidons zijn stuk voor stuk gemaakt in Nederland en is 100% lekvrij.
Bij de meeste modellen kunnen de kleuren van de bidons zelf gekozen worden. Er kan zelfs worden gecombineerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een witte waterfles te krijgen met een rode dop. Het materiaal dat is gebruikt voor het produceren van dit product is LDPE body en PP cap.

Bidons bedrukken
Wil u de bidons laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft jarenlang ervaring met het bedrukken van deze waterflessen en zorgt ervoor dat ze met een mooie opdruk bij u binnenkomen. Alle bidons kunnen door onze drukkerij worden bedrukt. De meeste bidons worden door middel van de nieuwste druktechniek bedrukt, de UV High Gloss. De bedrukte bidons worden tussen 7 en 14 werkdagen bij uw adres bezorgd. Als u de bidons zonder bedrukking wil hebben, kunt u de bestelling binnen 5 werkdagen verwachten.
Uw opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons opsturen via mail. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met de proef, gaan wij er voor zorgen dat de bidons bedrukt worden en worden verstuurd naar uw adres.