De top 5 leukste bidons van 2021

Een bidon is een goed alternatief voor de plastic waterflesjes om een goede bijdrage aan het milieu te doen. Helaas gebeurd het nog de veel dat er bedrukte waterflesjes worden uitgedeeld door bedrijven. Een overleg in de vergaderzaal of een gesponsord toernooi, veelal worden waterflesjes met het bedrijfslogo uitgedeeld. Wist je bijvoorbeeld dat je bidons ook kunt bedrukken? Een bidons met naam van je bedrijf of het bedrijfslogo, het is allemaal mogelijk. Draag bij aan het beter milieu en kies ervoor om bidons te bedrukken zodat het herbruikbaar is. Op deze pagina geven we graag vijf mooie voorbeelden van leuke bidons.

#5 Drinkfles PE

Wanneer je de vervanging van een plastic waterfles naar bidon te duur vind biedt de drinkfles PE uitkomst. Deze bidon is namelijk al vanaf €0,80,- aan te schaffen. Met een leuke bedrukking van een tekst of logo heb je voor een hele goedkope prijs al een prima bidon1

 

#4 Hemmings koper vacuuem drinkfles

Gelijk ook één van de duurste luxe bidons van groothandel relatiegeschenken Giftsdirect: de Hemmings drinkfles. Met de koper vacuuem blijft de koude drank tot 48 uur goed koud. Zo ben je zelfs op de warmste dagen lang verzekerd van een koud drankje. Graag de bidon op koudere dagen ook gebruiken? Geen probleem. Warme dranken blijven tot minstens 12 uur lang warm in deze bidon. Zo ben je bij een koude winterwandeling ook verzekerd van warme koffie of thee.

 

#3 Ace sportfles met bluetooth speaker

Niks voor niks zeer geliefd bij sporters. Er zit namelijk een heuse bluetooth speaker in die zorgt voor goed muziek. Zo heb je altijd een lekker drankje en een goed muziekje bijeen. Ideaal wanneer je met vrienden een potje wilt voetballen, het zwembad wilt bezoeken of een stevige wandeling wilt maken.

 

#2 Spirit sportfles met glazen binnenwand

Wellicht ken je al theeglazen met een binnenwand. De buitenkant blijft koel zodat je het gerust vast kunt houden en de warmte blijft goed binnen. Zo kun je gerust en ongestoord de bidon vasthouden zonder blaren van de heette buitenkant. Niks voor niks zeer geliefd bij echte theeleuten.

 

#1 3-in-1 bidon

De ultieme prijs kwaliteit verhouding en alles wat je nodig bent. Drinkfles, speaker en handdoek is een zeer gewilde bidon en wordt veel verkocht door Giftsdirect. Wat ben je namelijk nodig tijdens sporten of ander intensieve inspanningen? Juist, een drinkfles, handdoek en een lekker muziekje. Ook leuk om te geven als relatiegeschenk aan klantrelaties of als personeelscadeau. 

Tags: De top 5 leukste bidons van 2021
19-02-2021