Nieuwe bedrukkingstechniek van Dopper

De Dopper is een waterfles die bij iedereen wel bekend is. De Dopper wordt geroemd om haar ecologische en maatschappelijke voordelen. Deze waterfles werd altijd bedrukt met de techniek zeefdruk en uw logo werkt of horizontaal of verticaal bedrukt. Voorbeelden hiervan zit u bij het plaatje hieronder. Dit was echter een beperkte bedrukkingstechniek en ook Dopper wist dat hier een verandering in moest komen. Dopper is daarom op onderzoek gegaan naar een nieuwe bedrukkingstechniek en die hebben ze gevonden! 

Dopper bedrukken

Digitale fullcolour opdruk rondom de beker van de dopper! 

Dopper is gaan experimenteren met de bedrukkingstechniek: digitale print. Door de nieuwe digitale druktechniek die speciaal ontwikkeld is voor de dopperflesjes en de dopperbekers is het hierdoor mogelijk om het dopje geheel in full colour te drukken. U moet hier gaan denken aan een Full Colour rondom bedrukking. U kunt dus nog veel meer dan alleen logo op de dop bedrukken. U kunt een heuse boodschap overbrengen met dopper zowel zakelijk als maatschappelijk. De nieuwe bedrukking ziet er als volgt uit: 
Doppers bedrukken
De prijzen zijn afhankelijk van de opdruk formaten die u wenst, geheel rondom de beker, op een randje maar ook als een soort 3d print. Met de 3D bedrukking is dopper nog aan het stoeien maar kan tot de mogelijkheden behoren. Kies daarom uw dopper uit, neem contact op en bespreek uw wensen om tot een resultaat te komen. Zintuig is te bereiken via: 
Tel: 035-6956000 
Mail: sales@zintuig.nl
 
02-02-2016 door