Promotie flessen

Adverteren en marketing is een vak apart, en is de manier om uw bedrijfsnaam bekend te maken onder uw doelgroep. Met de technologie van vandaag zijn er verschillende nieuwe manieren van marketing bijgekomen, inclusief promotie flessen. Promotie flessen zijn een leuke manier om uw bedrijfsnaam en missie te communiceren met uw doelgroep. 

 
Denk er maar is aan, op een gegeven moment loopt elke klant langs het drankassortiment van een supermarkt of benzinestation. Indien u een fles heeft die er aantrekkelijk uitziet zullen de klanten uw fles zien staan, en dus uw merknaam zien. Hoe meer aandacht uw fles trekt, hoe meer mensen uw merk zullen onthouden. 
 
Er zijn verschillende aanpakken bij promotie flessen. Uw aanpak is natuurlijk afhankelijk van de boodschap die u over wilt brengen. Als voorbeeld, uw boodschap is fitness. Natuurlijk is uw doel dan om uw boodschap over te brengen op zoveel mogelijk mensen. Maar als u boodschap over fitness gaat, wie zal dan meer aandacht besteden aan uw boodschap? Dat zijn natuurlijk mensen die geïnteresseerd zijn in fitness. Sport drinkflessen zijn dus in dit geval uitstekende flessen om uw boodschap over te brengen en voor een langere tijd gebruikt kunnen worden. 
 
Drink en water flessen vormen uitstekende promotie flessen! Deze flessen kunnen uitgedeeld worden op zakelijke events, In automaten op kantoor, bij de receptie en veel andere plekken. Denk eens aan de aandacht die u krijgt als u een promotie fles uitgedeeld aan iedereen die bij uw bedrijf binnen komt. 
 
Flessen met een zeefdruk zijn ook een vorm van promotie flessen. Een zeefdruk kan op veel verschillende flessen geplaatst worden en is weer iets anders dan een etiket. Vaak heeft een zeefdruk bij waterflessen de voorkeur. Gepersonaliseerde waterflessen en koffie kopjes met uw bedrijfslogo, gegevens ect. erop door middel van een zeefdruk is een geweldig geschenk voor elke nieuwe werknemer en leverancier die binnen komt lopen.
 
Ongeacht het type opdruk is een promotie fles een van de beste manieren van adverteren. Elke klant, medewerker en werknemer moet wel eens wat drinken. Neem deze gedachte mee om uw boodschap op een waterfles, sportfles of andere fles te drukken. Zelfs als u geen boodschap heeft voor uw doelgroep kunt u alsnog uw merk onder de aandacht brengen met een bedrukte fles en uw marktaandeel vergroten. 
 
Bezoek Bidonman.nl om een groot aanbod bidons en waterflessen te vinden die allemaal bedrukt kunnen worden met uw logo of boodschap. 
16-2-17
16-02-2017 door