De Tacx bidon, ideale bidons om te bedrukken!

Bent u aan het overwegen om bidons te laten bedrukken voor uw organisatie? Dan wilt u natuurlijk wel een mooie bidon die perfect aansluit op uw wensen. Bidons zijn mooie promotieartikelen die door elke bedrijf wel gebruikt kunnen worden. U kunt namelijk sportbidons laten bedrukken of gewone bidons laten bedrukken. Als u een MVO gerichte organisatie bent is het zelfs mogelijk om biologische bidons te laten bedrukken van afbreekbaar plastic. Maar welke bidons kunt u eigenlijk bedrukken?
 

Het bedrukken van een bidon bij bidonman

Bidonman is een specialist in het bedrukken van bidons. Dankzij jarenlange ervaring en de eigen drukkerij kan Bidonman uw bedrukte bidons snel leveren en u ook helpen in het kiezen van de juiste bidon. Bidonman kent heel veel verschillende soorten bidons. Allen hebben hun eigen kenmerk en charme en voor elke organisatie hebben we wel een andere bidon. Tacx heeft haar eigen bidonlijn die hier een mooi voorbeeld voor is. Tacx heeft namelijk 4 verschillende soorten bidons die u allen kunt laten bedrukken.

Het bedrukken van Tacx bidons

Het merk Tacx is van een bedrijf dat is gevestigd in ons eigen Nederland. Hierdoor kunnen wij u een snelle levering binnen 15 dagen voor uw bedrukte bidons garanderen. Alle bidons van Tacx hebben ook een food approval keurmerk. Deze food approval is een Europees keurmerk die garandeert dat deze bidons veilig zijn en geen schadelijke stoffen meedragen. De food approval geldt ook voor de kleurpigmenten die gebruikt worden. Andere kenmerken van de Tacx bidons ziet u hieronder:

Bidons bedrukken

bedrukte bidonDe Shiva bidon van Tacx bedrukken

De Shiva bidon van Tacx is de nieuwste bidon in de lijn bidons van Tacx. Deze bidon is heeft een krachtig design en een grote vulopening. U kunt de Shiva bidon in drie verschillende formaten laten bedrukken. Zo heeft Shiva biologische bidons bedrukkeneen biologisch afbreekbare uitvoering die onder andere gebruikt wordt dor grote wielerploeg als Quick Step, Saxo Bank en Jumbo. De biologische bidon kunt u maar in 1 kleur laten bedrukken dit is de kleur wit. Ook is er een normaal formaat Shiva bidon.
De gewone Shiva bidon kunt u veel verschillende kleuren laten bedrukken. U kunt de Shiva bidon bedrukken in de kleuren wit, transparant, grijs, zwart, roze, groen, blauw en paars.
Als laatste in de lijn Shiva bidons is er de grote sportbidon. De Shiva sportbidon kunt u laten bedrukken in de kleuren wit, transparant, grijs en zwart. Mocht u toch een andere kleur willen hebben dan is dit in overleg mogelijk.

bedrukte bidons

De Splash bidon van Tacx bedrukken

De Splash bidon is de minst diverse uitvoering van Tacx. De Splash bidon heeft maar 1 soort bidon die u kunt laten bedrukken. Deze uitvoering is het normale formaat bidon. De kenmerk van deze bidon is dat de dop altijd zwart is en dat de ribbelige uitvoering zorgen voor extra grip.

bidon bedrukken

 

sportbidon bedrukken

De sportbidon van Tacx bedrukken

sportbidons bedrukken

De sportbidon van Tacx is een ideale bidon voor de echte sporters. Als sportvereniging of andere sportgerelateerde bedrijven doet u er verstandig aan om deze sportbidon te laten bedrukken. U kunt deze sportbidon in een normaal of groot formaat laten bedrukken.

De grote sportbidon staat ook wel bekent als de fitnessbidon. Deze grote sportbidon is zeer geliefd bij fitnesscentra en wordt ook veelvuldig door deze bedrijven bedrukt. U kunt beide sportbidons alleen in de kleur wit laten bedrukken.

 

 

 

 

 

De Source bidon van Tacx bedrukken

Net als de Shiva bidon heeft de Source bidon een uniek en mooi design. U kunt de Source bidon ook in vele verschillende kleuren laten bedrukken. Zowel de grote als het normale formaat Source bidons kunt u in de volgende kleuren laten bedrukken.

  • Kleuren: wit, transparant, grijs, rood, blauw, lichtblauw, zwart, oranje.

bidons bedrukken

Heeft u nog eventuele vragen en/of opmerkingen? Schroom dan niet om ons via de volgende kanalen uw vraag te stellen. Onze salesafdeling staat altijd voor u klaar:

  • Tel: +31(0)35-6956000
  • Mail: sales@zintuig.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14-03-2016 door