Waarom moet u een Dopper bedrukken?

U heeft waarschijnlijk al eens van de Dopper gehoord. Wie niet tegenwoordig. Maar wat zijn nou de echte voordelen van het bedrukken van een Dopper? Dat is misschien een vraag die u nog niet beantwoordt heeft gekregen. Daarom hebben wij besloten voor u een overzicht te maken van de vele voordelen van het bedrukken van uw Dopper. 

 

Waarom een Dopper kopen?

Allereerst wilt u natuurlijk weten waarom u ueberhaupt een Dopper moet kopen. Daarvoor hebben wij voor u een aantal voordelen van de Dopper uitgeschreven:
De Dopper waterfles is makkelijk af te wassen 
De Dopper waterfles is 100% vaatwasmachinebestendig. 
Dankzij de Dopper waterfles heeft u geen andere plastic flesjes meer nodig.  Hierdoor helpt u mee aan het verminderen van plastic afval. 
Een deel van de inkoopprijs gaat naar drinkwaterprojecten van de stichting Simavi. U helpt dus mee aan een betere wereld. 
De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd en is vrij van BPA.
Zoals u dus ziet brengt het kopen van een Dopper niet alleen efficiënte voordelen maar ook veel ecologische voordelen. U helpt echt als u gebruik maakt van de Dopper waterfles. Tevens is de Dopper waterfles van Nederlandse makelij dus kwaliteit is gegarandeerd.
 

Waarom een Dopper bedrukken? 

Maar waarom is het handig om de Dopper ook te bedrukken? Dat heeft allemaal te maken met de bovenstaande onderdelen. Het is namelijk een feit dat wanneer u als bedrijf zich positief associeert met het milieu u hier ook wat voor terugkrijgt. Consumenten die met uw Dopper rondlopen zullen hierover praten en uw logo aan anderen laten zien. Ook heeft u met uw bedrukte Dopper een ideale reclamedrager aangezien deze heel lang mee gaat. 
 

Welke Doppers kunt u bedrukken? 

Wilt u meer te weten komen over Doppers. Bekijk dan eens onze informatie over de Doppers. Wilt u meteen doorgestuurd worden? Kies dan voor de Plastic Dopper of de Stalen Dopper.
 
08-10-2015 door