Bedrukte waterflesjes, weggevers op elk evenement

 Bidons bedrukken kan het hele jaar door. Sporters zijn er altijd en elke sporter maakt welk gebruik van een bidon. U hoeft echter bidons niet alleen te bedrukken voor de sporters. U kunt ook doppers bedrukken voor uw maatschappelijke en ecologische communicatie. U kunt echter ook nog op een andere manier communiceren, namelijk met het bedrukken van waterflesjes. 

 

Waterflesjes bedrukken als marketingtool

Het bedrukken van waterflesjes is meestal de snelste en goedkoopste manier van het bedrukken van bidons. Hierdoor kunt u de waterflesjes in grote aantallen afnemen. Als u veel waterflesjes laat bedrukken dan kunt u deze inzetten als communicatiemiddel naar potentiële klanten toe. Het bedrukken van de waterfles biedt vele mogelijkheden. U kunt bedrukte waterflessen meegeven op een beurs of een festival. Hierdoor biedt u door middel van deze bedrukte waterfles uw bezoekers een verfrissing aan en zeker met de komende warme dagen wordt dat zeer gewaardeerd. .

Waterfles goedkoop bedrukken

Bidons bedrukken gaat meestal wel gepaard met een aardige prijs. Het bedrukken van

waterflesjes bedrukkenwaterflesjes is echter een stuk goedkoper. De waterflesjes zijn daarbij ook nog eens makkelijker mee te nemen en zijn bijna allemaal voorzien van een karabijnhaak. Hierdoor kunnen potentiële gebruikers heel makkelijk uw bedrukte waterzak meenemen en hergebruiken. Een overzicht van onze waterflesjes: 

Cabo waterfles bedrukken

De Cabo waterfles is het luxepaard onder onze waterflesjes. Deze waterzak is een idealebidon voor activiteiten buitenshuis en heeft een inhoud van 600 ml. De Cabo waterzak kunt u altijd makkelijk meenemen doordat er een karabijnhaak aan deze waterfles is gevestigd. De waterzak is gemaakt van polyethyleen materiaal. Veilig voor voedselcontact en getest op cadmium. Als u deze waterfles wilt laten bedrukken zal de bedrukkingstechniek zeefdruk of tamponprint gebruikt worden. U kunt de waterfles in de volgende kleuren bedrukken: 
  • Kleuren: transparant blauw, transparant, transparant oranje, transparant rood

Opvouwbare waterfles bedrukken

De opvouwbare waterfles is ideaal voor uw marketingcommunicatie als u de prijs wiltwaterflesjes bedrukken drukken. Deze waterfles is goedkoop en heel makkelijk te gebruik. Deze waterfles is ook voorzien van een karabijnhaak en kunt u daarbij ook nog eens oprollen en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. Als u de opvouwbare waterfles wilt bedrukken dan zal de druktechniek tampondruk gebruik worden. U kunt deze waterfles in de volgende kleuren bedrukken:
  • Kleuren: wit, geel, oranje, rood, rose, lichtblauw, lichtgroen, zilver

opvouwbare waterfles bedrukken

Simply magic bidon bedrukken

De Simply Magic waterfles lijk veel op de Cabo waterfles maar is een stukje kleiner. Deze waterfles heeft een inhoud van 480 ml en is daardoor iets makkelijker mee te nemen. De Simply Magic bidon is ook voorzien van een karabijnhaak en in combinatie met het makkelijk op te rollen systeem neemt deze waterzak weinig ruimte in beslag. Als u deze bidon wilt laten bedrukken zal de bedrukkingtechniek tampondruk worden gebruikt. U kunt deze bidon in de volgende kleuren bedrukken:
  • Kleuren: groen, oranje, blauw, rood, transparant

bedrukte waterfles

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de waterzakken of over de bedrukkingstechnieken die wij gebruiken op de waterflesjes? Neem dan gerust contact met ons op via de chat, mail of telefoon. Wij zijn op volgende kanalen bereikbaar: 
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: +31(0)35-6956000
20-04-2016 door